Hier leggen wij jou nog even precies uit hoe wij werken.

Bij ons geloven we in een gestructureerde aanpak om jouw duivenpassie naar een hoger niveau te tillen. Ontdek hier hoe we samenwerken, van het creëren van een aantrekkelijke website tot het bieden van uitstekende klantenservice.

Image

Benieuwd naar
onze werkwijze?

Vier simpele stappen

Met ons duidelijke stappenplan zorgen we ervoor dat je binnen drie weken live kunt met je nieuwe website. Je bent van A tot Z betrokken bij het proces. Check hiernaast ons overzichtelijke stappenplan.

Serviceabonnement

Alleen in combinatie met een serviceabonnement kunnen we de kwaliteit van je website waarborgen. Het structureel uitvoeren van onderhoud en het maken van dagelijkse backups zorgen ervoor dat je website veilig en up-to-date blijft. Met ons serviceabonnement word je volledig ontzorgd.

Meer informatie
Vrijblijvende offerte aanvragen

Heb je interesse in een maatwerk website van duiven-website.nl? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, neem contact met ons op of bel ons.

Kick-off

De eerstvolgende stap na akkoord is het helder krijgen van de gewenste functionaliteiten in de website, en kun je ons meer vertellen over je voorkeur voor het ontwerp.

Eerste versie

Op basis van de bestaande- of aangeleverde content zetten we een complete eerste versie van de website in elkaar. Heb je geen content? Geen probleem, dan zorgen wij voor zoekmachine vriendelijke teksten.

Website live

Wanneer je helemaal tevreden bent, zetten we de website live. Je hebt nu een professionele maatwerk website, goed leesbaar op desktop, tablet en telefoon. Kortom, een solide basis voor online groei!