Up-To-Date blijven? Neem een serviceabonnement!

Met ons serviceabonnement geniet je van continue ondersteuning en onderhoud, zodat jouw duivenwebsite altijd optimaal presteert. Laat ons de technische zorgen uit handen nemen, zodat jij je volledig kunt focussen op je duivenpassie!

Image

Serviceabonnement

Bij Duiven-website.nl begrijpen we het belang van uitstekende service en onderhoud voor jouw website. Duiven-website staat altijd klaar om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft draaien en up-to-date blijft. Of het nu gaat om het oplossen van technische problemen, het optimaliseren van de prestaties of het implementeren van nieuwe functies, wij staan voor je klaar.

Onze service omvat regelmatige controles en updates om ervoor te zorgen dat jouw website veilig en beschermd blijft tegen eventuele bedreigingen. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website snel en goed te bekijken is op alle schermen, zodat jouw bezoekers een optimale gebruikerservaring hebben.

Met onze uitgebreide kennis van webontwikkeling en design kunnen we ook advies en ondersteuning bieden bij het verbeteren van de functionaliteit en het ontwerp van jouw website. Bij Duiven-website.nl zorgen we ervoor dat je website altijd in topconditie is, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je online aanwezigheid.

De prijs voor website onderhoud wordt berekend op basis van een jaartarief. De kosten voor een jaartarief zijn €62,50 per kwartaal. Daarvoor mag je de onderstaande dienstverlening verwachten.

De kosten voor onderhoud aan je website bestaan onder andere uit:

  • Periodiek onderhoud
  • Controle e-mail en formulieren spam gevoeligheid
  • Dagelijks back-ups van jouw website en e-mail
  • Beveiligde SSL verbinding
  • Support en ondersteuning bij vragen over jouw website of e-mail
  • Up-to-date houden van het CMS en de werking van jouw website

 

Aanvraagformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens

Wij verwerken uw gegevens in uw offerte. Uw gegevens zijn veilig en wij behandelen uw gegevens vertrouwelijk.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.